Azalp

Azalp is een internetbedrijf dat onder meer tuinhuisjes, sauna’s en blokhutten verkoopt. Mede-oprichter Peter-Jan Broeders startte het bedrijf in 1998 letterlijk vanuit de zolderkamer. Toen het bedrijf groeide, moesten er zaken geformaliseerd worden en koos Azalp voor een vestigingsadres bij Business Centre. 

“We hadden op dat moment nog geen kantoor”, vertelt Peter-Jan. “Maar toen we bezig waren met het bepalen van de rechtsvorm, kwam ook de vraag naar boven wat ons statutaire adres zou worden. Omdat we ons privéadres ook echt privé wilden houden, kozen we ervoor om een vestigingsadres te nemen bij Business Centre.”

Geen bezoekadres

Azalp heeft geen showroom of publiek bezoekadres. “Daar hebben we bewust voor gekozen, omdat we een internetbedrijf willen zijn en blijven. We hebben wel een Experience Center waar klanten een doorsnee van onze producten kunnen bekijken, maar dat adres communiceren we pas als er een afspraak is gemaakt. Zo kunnen we de klanten alle benodigde aandacht en tijd geven.

We communiceren op onze website ook duidelijk dat het adres aan de Bredaseweg in Etten-Leur niet ons Experience Center is. Toch is het in het verleden wel eens voorgekomen dat er iemand aan de balie van Business Centre stond voor ons. Die persoon was uit Spanje gekomen omdat hij tuinhuisjes wilde kopen. Hij is toen vriendelijk te woord gestaan door de receptiemedewerkers van Business Centre.”

Tevreden over vestigingsadres

De zolderkamer is Azalp al geruime tijd ontgroeid. “We werken inmiddels vanuit een gehuurd kantoor, maar het is eigenlijk nooit bij ons opgekomen om het vertrouwde vestigingsadres bij Business Centre op te zeggen. Onze post wordt netjes apart gehouden zodat we die kunnen ophalen en we hebben goede contacten met de medewerkers op de Bredaseweg. We zijn daar heel tevreden over. Dus waarom zouden we dat veranderen?”

Meer verhalen van ondernemers

Relevante verhalen