Vergaderruimte huren in Breda

De te huren vergaderruimtes van Business Centre zijn sfeervol ingericht en uiteraard voorzien van alle gemakken, zoals draadloos internet. Er zijn vergaderruimtes te huur in diverse afmetingen, zodat we elke vergadering kunnen faciliteren. Of dat nu een sollicitatiegesprek is of een seminar met 25 bezoekers. 

Optimaal bereikbare vergaderruimte in Breda

Uw vergadering in Breda is voor iedereen perfect bereikbaar, wanneer u kiest voor een vergaderruimte in Breda bij Business Centre. Ons gebouw is namelijk vlakbij het station gevestigd. En ook met de auto bent u vanaf de snelweg zó bij Business Centre. De elektrische auto opladen doet u met de laadpaal op de eigen, gratis parkeergelegenheid. Ideaal wanneer u een vergaderruimte huurt in Breda! 

Faciliteiten vergaderruimte Breda

De te huren vergaderruimtes van Business Centre in Breda zijn geschikt voor veel doeleinden. Een één-op-ééngesprek met een zakenrelatie, een cursus en alles daar tussenin. Indien u dat wenst, kunt u - tegen een meerprijs - koffie, thee en frisdrank geserveerd krijgen. Uw bezoek wordt ontvangan door onze professionele en vriendeijke receptionisten. En tijdens uw vergadering maakt u gratis gebruik van ons supersnelle en betrouwbare internet. Huur dus snel een vergaderruimte in Breda bij Business Centre!

Kies de vergaderruimte die bij u past

Meer weten over de mogelijkheden

Maak vrijblijvend een afspraak of kom eens langs