Vergaderruimte huren in Breda

De vergaderruimtes van Business Centre zijn sfeervol ingericht en uiteraard voorzien van alle gemakken, zoals draadloos internet. Er zijn ruimtes in diverse afmetingen, zodat we elke vergadering kunnen faciliteren. Of dat nu een sollicitatiegesprek is of een seminar met 25 bezoekers. 

Optimaal bereikbare vergaderruimte Breda

Uw vergadering in Breda is voor iedereen perfect bereikbaar, wanneer u kiest voor een vergaderruimte bij Business Centre. Ons gebouw is namelijk vlakbij het station gevestigd. En ook met de auto bent u vanaf de snelweg zó bij Business Centre. De elektrische auto opladen doet u met de laadpaal op de eigen, gratis parkeergelegenheid. Ideaal! 

Faciiteiten vergaderruimte Breda

De vergaderruimtes van Business Centre in Breda zijn geschikt voor veel doeleinden. Een één-op-ééngesprek met een zakenrelatie, een cursus en alles daar tussenin. Indien u dat wenst, kunt u - tegen een meerprijs - koffie, thee en frisdrank geserveerd krijgen. Uw bezoek wordt ontvangan door onze professionele en vriendeijke receptionisten. En tijdens uw vergadering maakt u gratis gebruik van ons supersnelle en betrouwbare internet.

Kies de vergaderruimte die bij u past

Meer weten over de mogelijkheden

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.