Huren shared office

Bent u een enthousiaste zelfstandige ondernemer die de stap wil zetten om een eigen kantoorruimte te huren, maar door financiële overwegingen deze stap toch steeds uitstelt? Mag u niet naar kantoor, maar kunt u zich thuis ook niet concentreren? En bent u wel klaar met werken aan de keukentafel?

Gedeeld kantoor

Business Centre denkt met u mee en heeft dé oplossing: shared office. Binnen dit pakket krijgt u een eigen vaste plek in ons kantoorpand in Breda of in Etten-Leur toegewezen, die u desgewenst 24/7 kunt gebruiken. Een bureau, kast, glasvezelinternet en vaste kosten als elektriciteits- en schoonmaakkosten zijn inbegrepen. De ruimte deelt u met maximaal drie andere bedrijven. Doordat u met meerdere bedrijven de ruimte deelt, blijven de kosten beperkt terwijl u wel gebruik kunt maken van alle faciliteiten binnen Business Centre.

Netwerkmogelijkheden kantoor

Shared office is niet alleen een eenvoudige oplossing voor zelfstandige ondernemers die graag in een professionele omgeving willen werken, maar nog niet de stap willen zetten naar het huren van een eigen kantoorpand. Wij zijn er ook van overtuigd dat het netwerk aan bedrijven binnen het Business Centre u kan helpen om uw bedrijf te laten groeien. U kunt zo namelijk op een gemakkelijke en informele manier contact leggen met tal van ondernemers met wie u kunt samenwerken en die u kunnen inspireren, motiveren en eventueel helpen om nieuwe stappen te zetten die u in uw eentje nooit had bedacht.

Faciliteiten kantoor

Bij Business Centre geloven dat een gedeelde kantoorruimte op diverse manieren voordelen biedt ten opzichten van thuis werken. U wordt immers onderdeel van een groep bedrijven met wie u samen kan werken of advies aan kan vragen. Naast deze netwerkmogelijkheden biedt Business Centre u ook tal essentiële diensten die het imago van uw bedrijf zullen verbeteren. Zo wordt uw telefoon door een professionele receptioniste opgenomen en worden uw klanten op een professionele manier ontvangen in ons pand. Bovendien kunt u gebruik maken van representatieve bespreek- en vergaderruimtes waarin alle faciliteiten – snel internet, een beamer, maar ook koffie en theeservice – aanwezig zijn.

Meer weten over shared office?

Bent u klaar om de stap te zetten van de zolderkamer naar een professionele kantooromgeving? Neem dan contact op met Business Centre. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van Shared Office in onze panden in Etten-Leur en Breda én over de faciliteiten waarover u kunt beschikken. Bel of mail ons gerust voor een rondleiding!