Vergaderruimte huren in Etten-Leur

De te huren vergaderruimtes van Business Centre in Etten-Leur zijn sfeervol ingericht en uiteraard voorzien van alle gemakken, zoals snel draadloos internet. Omdat we vergaderruimte verhuren in diverse afmetingen, is er altijd een ruimte beschikbaar die past bij uw behoeften. Of dat nu een klein overleg is of een cursus of seminar met veel bezoekers.

Vergaderruimtes in Etten-Leur voor elke behoefte

Wilt u één-op-één met een klant afspreken? Zoekt u een plaats waar u met vijf personen kunt vergaderen? Of wilt u een presentatie geven voor 25 personen? Business Centre in Etten-Leur heeft precies de vergaderruimte te huur waar u behoefte aan heeft. Indien u dat wilt, kunnen we u en uw gasten voorzien van koffie, thee of frisdrank. 

Faciliteiten vergaderruimtes in Etten-Leur

Welke vergaderruimte in Etten-Leur u ook kiest: de vergaderruimtes van Business Centre in Etten-Leur zijn van alle gemakken voorzien. Een mooie, rustige inrichting, supersnelle wifi, een flipover en (tegen meerprijs) een beamer. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid en is Business Centre vlak naast de A58 gelegen.

Komen uw gasten met een elektrische auto? Opladen kan bij één van onze eigen laadpalen. Het gebouw is bovendien rolstoeltoegankelijk. Huur daarom een vergaderruimte in Etten-Leur bij Business Centre voor de meest professionele uitstraling!

Kies de vergaderruimte die bij u past

Meer weten over de mogelijkheden

Maak vrijblijvend een afspraak of kom eens langs