Vergaderruimte huren in Etten-Leur

De vergaderruimtes van Business Centre in Etten-Leur zijn sfeervol ingericht en uiteraard voorzien van alle gemakken, zoals snel draadloos internet. Omdat we ruimtes in diverse afmetingen hebben, is er altijd een ruimte beschikbaar die past bij uw behoeften. Of dat nu een klein overleg is of een cursus of seminar met veel bezoekers.

Vergaderruimtes voor elke behoefte

Wilt u één-op-één met een klant afspreken? Zoekt u een plaats waar u met vijf personen kunt vergaderen? Of wilt u een presentatie geven voor 25 personen? Business Centre in Etten-Leur biedt u precies de vergaderruimte waar u behoefte aan heeft. Indien u dat wilt, kunnen we u en uw gasten voorzien van koffie, thee of frisdrank. 

Faciliteiten vergaderruimtes Etten-Leur

Welke vergaderruimte u ook kiest: de vergaderruimtes van Business Centre in Etten-Leur zijn van alle gemakken voorzien. Een mooie, rustige inrichting, supersnelle wifi, een flipover en (tegen meerprijs) een beamer. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid en is Business Centre vlak naast de A58 gelegen. Komen uw gasten met een elektrische auto? Opladen kan bij één van onze eigen laadpalen. Het gebouw is bovendien rolstoeltoegankelijk. 

Kies de vergaderruimte die bij u past

Meer weten over de mogelijkheden

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.