Kantoor huren in Nederland

Heeft u een bedrijf in België, maar zou u ook graag een kantoor in Nederland willen huren? Bijvoorbeeld omdat het handig is omdat u hier veel klanten heeft, of omdat u graag een Nederlands vestigingsadres wilt hebben? Dan is Business Centre voor u de juiste partner! Of u nu een grootbedrijf heeft of een KMO, u huurt in ons bedrijvencentrum de juiste burelen.

Burelen in Nederland

Het kan voor uw Belgische onderneming handig zijn om een kantoor in Nederland te hebben. Maar een heel pand inrichten is niet altijd evident. Dan is het huren van een kantoor voor u de meest praktische oplossing. Bij Business Centre kan u kantoorruimte huren met een vaste inrichting in Breda en Etten-Leur. Allebei vlakbij België gelegen en heel goed bereikbaar!

Nederlands kantoor huren vlakbij België

De burelen van Business Centre in Etten-Leur zijn gelegen aan de A58 en dus met de auto heel gemakkelijk bereikbaar. U kunt uw elektrische auto opladen op onze gratis parkeerplaats. Kiest u voor ons bedrijvencentrum in Breda, dan is uw Nederlandse kantoor helemaal goed bereikbaar, want het NS-station mét HSL-verbinding naar Brussel en Antwerpen ligt dan op een boogscheut afstand. Maar ook hier kunt u kosteloos parkeren als u een kantoor huurt.

Voorzieningen bij het huren van ons Nederlandse kantoor

Uw Nederlandse burelen hebben een vaste inrichting en zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er in ons Nederlandse kantoor supersnel draadloos internet en krijgt u een Nederlands telefoonnummer en een Nederlandse postbus. Daarnaast kunt u bij Business Centre tevens vergaderruimtes huren. Er is een professionele receptie en uw post kunnen we naar uw kantoor in België doorzenden.

Huur uw kantoor in Nederland

Heeft u nood aan een kantoor in Nederland? Huur er dan een bij Business Centre in Breda of Etten-Leur, vlakbij de Belgische grens. Uw KMO of grootbedrijf heeft dan een officieel Nederlands vestigingsadres en een representatieve Nederlandse vestiging, waar u prettig kunt werken en klanten of relaties kunt ontvangen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden

Maak vrijblijvend een afspraak of kom eens langs