Kantoorruimte huren in Etten-Leur

Perfect gelegen locatie met volop gratis parkeermogelijkheden

Business Centre Etten-Leur ligt direct aan afrit 18 van de A58 en is gelegen aan de Bredaseweg/Parklaan, die wordt gezien als de entree van Etten-Leur. Met buren als banken en accountants- en notariskantoren zijn onze kantoorruimtes in Etten-Leur perfect gelegen.

Er is volop gratis parkeergelegenheid en er stoppen meerdere bussen vlak voor de deur. De bereikbaarheid van onze kantoorruimte in Etten-Leur is dus optimaal. We verhuren zowel kleine kantoorruimtes in Etten-Leur tot grote kantoorruimtes van maar liefst 120 m2 en we groeien graag met u mee.

Nu al bepalen hoeveel werkplekken u over twee jaar nodig heeft in uw kantoor in Etten-Leur? Niet nodig! U huurt bij ons de kantoorruimte in Etten-Leur die u nú nodig heeft. Heeft u over een paar jaar meer ruimte nodig? Dan proberen wij ervoor te zorgen dat uw kantoorruimtes aan elkaar grenzen. Zo houdt u de kosten onder controle. En zoekt u iets oostelijker een kantoorruimte die te huur is? Overweeg dan eens een kantoorruimte in Breda te huren op onze andere locatie.

Nu beschikbaar

 • Penthouse Kantoorruimte - Per 1 juni beschikbaar: 33 m2
  Full service

  Penthouse Kantoorruimte - Per 1 juni beschikbaar: 33 m2

  Ons Penthouse: Een kantoorruimte, met heel veel daglicht, gelegen aan de achterzijde van het pand, op de 3e verdieping. Geen investeringen voor u, een ALL IN prijs. Per 1 juni beschikbaar!

  Neem snel contact op 06 53 88 55 24 ,voor deze unieke locatie

  Daniel Kandel

   

   

   

 • Kantoor Etten-Leur 1.10 beschikbaar: 30 m2
  Full service

  Kantoor Etten-Leur 1.10 beschikbaar: 30 m2

  Een mooie kantoorruimte met heel veel daglicht, gelegen aan de voorzijde van het pand, op de 1e verdieping. Geen investeringen voor u, een ALL IN prijs.

 • Kantoor Etten-Leur 2.02 beschikbaar: 40 m2
  Full service

  Kantoor Etten-Leur 2.02 beschikbaar: 40 m2

  Een mooie kantoorruimte met heel veel daglicht, gelegen aan de voorzijde van het pand, op de 1e verdieping. Geen investeringen voor u, een ALL IN prijs.

Meer weten over de mogelijkheden

Maak vrijblijvend een afspraak of kom eens langs