Gedeeld kantoor huren

Bent u klaar met dat kantoor thuis in de logeerkamer of aan de keukentafel, maar vindt u een eigen kantoorpand huren nog net een stapje te ver? Dan is een gedeeld kantoor huren een goede eerste stap. Bij Business Centre kunt u in Breda en Etten-Leur een handig gedeeld kantoor huren.

Uw shared workspace

U deelt u uw shared workspace met andere ondernemers net als u: starters of mensen met een eenmanszaak, die liever niet de investering van een eigen kantoorpand aangaan, maar ook niet vanuit huis willen werken. Deze coworking spaces zijn tegenwoordig zeer populair omdat u vrijblijvend en laagdrempelig samen kan werken met gelijkwaardige ondernemers als u.

U kunt uw gedeelde kantoor niet alleen gebruiken om te werken, maar ook om te netwerken en om andere ondernemers te leren kennen. Uiteraard zijn de ondernemers met wie u een coworking space deelt, niet actief in uw branche. En groeit u op termijn flink met uw bedrijf? Dan is het ook eenvoudig om in plaats van een shared workspace een groter eigen kantoor te huren via Business Centre in hetzelfde pand.

Gedeeld kantoor Etten-Leur

De locatie van onze gedeelde kantoor in Etten-Leur is heel praktisch gelegen: u verlaat snelweg A58 en u bent eigenlijk al bijna op uw werkplek. U kunt uw auto gratis parkeren op ons eigen terrein. Rijdt u elektrisch? Er zijn oplaadpunten beschikbaar! Uw shared workplace is voorzien van een snelle, draadloze internetverbinding en u krijgt de beschikking over een 076-telefoonnummer én 50 telefoonaannames per maand. Ook kunt u bij het huren van een gedeeld kantoor in ons pand gebruik maken van de vergaderruimtes en spreekkamers in het gebouw.

Gedeeld kantoor Breda

Ook in Breda kunt u een gedeeld kantoor huren bij Business Centre. Hier is ons pand gevestigd in het hart van de stad, op tien minuten lopen van het NS-station. Maar ook met de auto is de bereikbaarheid optimaal: slechts 5 minuten rijden vanaf de A16. En ook hier kunt u uw auto gratis parkeren, indien gewenst op een parkeerplaats met laadmogelijkheid voor uw elektrische auto. Uw coworking space is netjes ingericht met snel draadloos internet en ook hier kunt u bij het huren van een gedeelde kantoor in Breda gebruikmaken van uitgebreide vergaderfaciliteiten in onze vergaderruimte in Breda.

Huur een coworking space

Wilt u een coworking space huren in Breda of Etten-Leur? Neem dan contact op met Business Centre en maak kennis met ons Shared workplace pakket, waarbij u vanaf slechts € 189 per maand een volledig verzorgd gedeeld kantoor huurt.

Maas groep
Maak kennis met onze ondernemers
Je zit als eigen bedrijf niet op een eiland maar in een kantoorpand waar je samenwerkt Maas groep