Gedeeld kantoor huren

Bent u klaar met dat kantoor thuis in de logeerkamer of aan de keukentafel, maar vindt u een eigen kantoorpand huren nog net een stapje te ver? Dan is een gedeeld kantoor huren een goede eerste stap. Bij Business Centre kunt u in Breda en Etten-Leur een handig gedeeld kantoor huren.

Uw gedeelde kantoor

U deelt u kantoor met andere ondernemers net als u: starters of mensen met een eenmanszaak, die liever niet de investering van een eigen kantoorpand aangaan, maar ook niet vanuit huis willen werken. U kunt uw gedeelde kantoor niet alleen gebruiken om te werken, maar ook om te netwerken en om andere ondernemers te leren kennen. Uiteraard zijn de ondernemers met wie u een ruimte deelt, niet actief in uw branche.

Gedeeld kantoor Etten-Leur

De locatie van Business Centre in Etten-Leur is heel praktisch gelegen: u verlaat snelweg A58 en u bent eigenlijk al bijna in uw kantoor. U kunt uw auto gratis parkeren op ons eigen terrein. Rijdt u elektrisch? Er zijn oplaadpunten beschikbaar! Uw gedeelde kantoor is voorzien van een snelle, draadloze internetverbinding en u krijgt de beschikking over een 076-telefoonnummer én 50 telefoonaannames per maand. Ook kunt u gebruik maken van de vergaderruimtes en spreekkamers in het gebouw.

Gedeeld kantoor Breda

Ook in Breda kunt u een gedeeld kantoor huren bij Business Centre. Hier is ons pand gevestigd in het hart van de stad, op tien minuten lopen van het NS-station. Maar ook met de auto is de bereikbaarheid optimaal: slechts 5 minuten rijden vanaf de A16. En ook hier kunt u uw auto gratis parkeren, indien gewenst op een parkeerplaats met laadmogelijkheid voor uw elektrische auto. Uw gedeelde kantoor is netjes ingericht met snel draadloos internet en ook hier kunt u gebruikmaken van de vergaderfaciliteiten.

Huur een gedeeld kantoor

Wilt u een gedeeld kantoor huren in Breda of Etten-Leur? Neem dan contact op met Business Centre en maak kennis met ons Shared Office-pakket, waarbij u vanaf slechts € 189 per maand een gedeeld kantoor huurt.

Maas groep
Maak kennis met onze ondernemers
Je zit als eigen bedrijf niet op een eiland maar in een kantoorpand waar je samenwerkt. Maas groep