Kleine kantoorruimte Etten-Leur

Werkt u nu vanuit huis, maar vindt u het lastig dat uw klanten uw huisadres zo kunnen opzoeken op Google Maps? Wilt u werk en privé beter kunnen scheiden? En wilt u een vestigingsadres dat u kunt opgeven aan de Kamer van Koophandel? Dan is het huren van een kleine kantoorruimte in Etten-Leur voor u de perfecte oplossing. Ook wanneer uw bedrijf groeit en u bijvoorbeeld een of meer medewerkers in dienst heeft.

Kleine kantoorruimte huren

Bij Business Centre kunt u in Etten-Leur een kleine kantoorruimte huren. Zo hoeft u geen kantoor meer aan huis te hebben en kunt u uw klanten of relaties op een representatieve manier ontvangen. Business Centre ligt op een goed bereikbare A-locatie, vlakbij de afslag van de A58. U kunt gratis parkeren en uw elektrische auto opladen. En ook een bushalte is vlak voor de deur te vinden. Uw kantoorruimte in Etten-Leur is dus optimaal bereikbaar!

Gedeelde kantoorruimte Etten-Leur

U heeft bij Business Centre de keuze uit diverse soorten kantoorruimte die u kunt huren. Zo kunt u bijvoorbeeld een flexplek huren, zodat u op de momenten dat u dat wilt kunt werken bij Business Centre. U heeft dan tevens de beschikking over een 076-nummer, een postbus en supersnel internet. Liever een vaste werkplek voor een laag maandbedrag? Dan is een gedeeld kantoor iets voor u. U heeft dan wel uw eigen bureau, ladekast en telefoon, maar u zit in een ruimte met andere ondernemers uit een andere branche dan de uwe. Dat biedt mogelijkheden voor netwerken!

Eigen kantoorruimte Etten-Leur

Wilt u uw eigen kantoorruimte huren of heeft u meerdere medewerkers met wie u samen in een kleine kantoorruimte wilt werken? Dat is uiteraard ook mogelijk bij Business Centre. U heeft dan uw eigen, afsluitbare kantoorruimte in Etten-Leur, waar u 24 uur per dag terecht kunt. Het spreekt voor zich dat u gebruik kunt maken van alle faciliteiten, zoals de receptie, telefoon- en kopieerservice en de spreekkamers en vergaderruimtes.

Huur kantoorruimte Etten-Leur

Wilt u graag kantoorruimte huren in Etten-Leur? Neem dan eens contact op met Business Centre. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die we bieden.

Nu beschikbaar

VRIJE KANTOORRUIMTE

 • Penthouse Kantoorruimte - Per 1 juni beschikbaar: 33 m2
  Full service

  Penthouse Kantoorruimte - Per 1 juni beschikbaar: 33 m2

  Ons Penthouse: Een kantoorruimte, met heel veel daglicht, gelegen aan de achterzijde van het pand, op de 3e verdieping. Geen investeringen voor u, een ALL IN prijs. Per 1 juni beschikbaar!

  Neem snel contact op 06 53 88 55 24 ,voor deze unieke locatie

  Daniel Kandel

   

   

   

 • Kantoor Etten-Leur 1.10 beschikbaar: 30 m2
  Full service

  Kantoor Etten-Leur 1.10 beschikbaar: 30 m2

  Een mooie kantoorruimte met heel veel daglicht, gelegen aan de voorzijde van het pand, op de 1e verdieping. Geen investeringen voor u, een ALL IN prijs.

 • Flexplek beschikbaar Etten-Leur
  Flex Office

  Flexplek beschikbaar Etten-Leur

  Een eigen werkruimte met internet/telefoon en andere faciliteiten. Heel gemakkelijk te boeken en gebruik van te maken.

   

Meer weten over de mogelijkheden

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.