Wat bieden wij u?

Bij Business Centre kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals gratis parkeerruimte, centrale receptie, een goed gesorteerde kantine en een schoonmaakdienst. Bekijk hier al onze faciliteiten. 

 • Centrale receptie

  Centrale receptie

  Uw gasten worden bij Business Centre vriendelijk en professioneel ontvangen door onze gastvrije receptionistes. In beide panden is een representatief ingerichte receptie aanwezig, waar uw gasten comfortabel op u kunnen wachten. Daarnaast kunt u bij onze receptionisten terecht voor het frankeren van post, het verzenden van pakketten en wordt uw telefoon professioneel aangenomen, uiteraard met uw bedrijfsnaam. De receptie zorgt ervoor dat u optimaal bereikbaar bent. Ook nemen ze uw pakketten aan. Zo mist u geen pakket meer en hoeven de buren uw pakketjes niet meer in ontvangst te nemen als u naar een klant bent!

 • Vergaderfaciliteiten

  Vergaderfaciliteiten

  Of u nu met twee personen wilt vergaderen of een cursus wilt geven voor veertig deelnemers: als huurder van Business Centre maakt u kosteloos gebruik van de vergaderaccommodaties in onze beide vestigingen. De vergaderruimtes en spreekkamers zijn er in diverse afmetingen en beschikken over snelle internetaansluitingen. Indien u dat wenst, kunnen we ook koffie, thee, frisdranken en eventueel lunches serveren en u voorzien van audiovisuele apparatuur zoals beamers. Een complete vergaderruimte huren in Breda of Etten-Leur was nog nooit zo makkelijk!

 • Parkeergelegenheid

  Parkeergelegenheid

  Beide vestigingen van Business Centre zijn uitstekend bereikbaar en liggen vlakbij de snelweg, het centrum, NS-stations en diverse bushaltes. Bovendien kunt u in zowel Etten-Leur als Breda gebruik maken van gratis parkeergelegenheid, op eigen terrein. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen, voor u én voor uw bezoek.

 • Elektrische auto's

  Elektrische auto's

  Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat Business Centre in Breda beschikt over laadpalen, waar u en uw gasten de auto tijdens het vergaderen of werken kunnen opladen. Daarna gaat u zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op.

 • Schoonmaakservice

  Schoonmaakservice

  Onze schoonmakers houden niet alleen dagelijks de toiletten en gemeenschappelijke ruimtes perfect schoon, ook uw kantoorruimte of spreekkamer wordt netjes bijgehouden. We stofzuigen, maken bureaus schoon en legen de prullenbakken. Ramen worden uiteraard ook gewassen.

 • Glasvezel Internet

  Glasvezel Internet

  Een stabiele en snelle internetverbinding is onmisbaar voor uw werkzaamheden op kantoor. Daarom maakt u bij Business Centre zowel in Breda als in Etten-Leur gebruik van een zakelijke glasvezelverbinding, die u in staat stelt om snel te internetten.

 • Kantine

  Kantine

  Een zakelijke lunch met een relatie? Of even samen met collega’s genieten van een informele lunch? In onze goed gesorteerde kantine kunt u in een ongedwongen sfeer de werkdag even onderbreken en genieten van heerlijke broodjes en andere versnaperingen. Uiteraard ontbreken cappuccino, koffie en thee niet in het assortiment.

 • Magazijn

  Magazijn

  Wanneer u kantoorruimte huurt in Business Centre Breda of Etten-Leur, heeft u wellicht ook behoefte aan opslag van bijvoorbeeld uw archief. Ook dat is mogelijk. Onze speciaal voor opslag gecreëerde ruimtes zijn beschikbaar vanaf 8 m2. Deze ruimtes zijn niet alleen beveiligd, maar ook volledig afgesloten én voorzien va een alarm en een heater. Zo blijft de temperatuur van uw archief altijd op minimaal 18 graden. U bereikt uw opslagunit via een elektrische overheaddeur.

 • Postservice

  Postservice

  Wanneer u bij ons een kantoorruimte huurt, is het gebruik van de postbus voor inkomende poststukken daarbij inbegrepen. U krijgt een eigen postvakje bij de receptie waar u – ook na sluitingstijd – altijd toegang toe heeft.

 • Post verzenden

  Post verzenden

  Wilt u poststukken verzenden met een professionele uitstraling? Geef uw post dan af bij de receptie, waar wij uw post tegen de geldende PostNL-tarieven frankeren met onze frankeermachine. Ook voor het verzenden en ontvangen van pakketten kunt u bij onze receptie terecht. Voor het verzenden van pakketten of spoedeisende documenten profiteert u van speciale tarieven, dankzij ons contract met UPS. U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van bijvoorbeeld Track & Trace- en handtekening-voor-ontvangst-service.

   

   

 • Mailingservice

  Mailingservice

  Heeft u een grote fysieke mailing die u in 1 keer uit wilt sturen aan al u klanten, wij kunnen daar bij helpen. Wilt u b.v. een nieuwe brochure fysiek naar al je klanten versturen dan kunnen wij dat samen in gang zetten en zorgen dat bij grote hoeveelheden dit snel kan worden uitgevoerd. Zo zorgen we er samen voor dat je materiaal snel op de plek is waar je deze wilt hebben.

 • Kopieerservice (kleur)

  Kopieerservice (kleur)

  Onze professionele kleurenkopieermachine is snel en betrouwbaar en staat dag en nacht tot uw beschikking. Heeft u slechts een enkele kopie nodig, of wilt u een compleet boekwerk afdrukken? Alles kan. U kunt het apparaat ook gebruiken om PDF’s te maken van uw documenten. Heeft u zelf geen tijd voor uw kopieer- of printwerk?  Wij denken graag mee, om het gemakkelijker en efficiënter uit te voeren.

 • Alles onder 1 dak: Medehuurders Maken graag gebruik ons netwerk

  Alles onder 1 dak: Medehuurders Maken graag gebruik ons netwerk

  Alles onder 1 dak. Zoekt u een boekhouder? Problemen met uw PC? Of zoekt u ondersteuning voor het bouwen van een website?  Business Centre probeert huurders aan elkaar te koppelen. Een voorbeeld: Zowel Bsolutions als SBR ( twee gerenomeerde bedrijven, met jarenlange kennis in het supporten en leveren van IT diensten ) kunnen u helpen, met uw IT vraagstukken.

  Ons netwerk is veel groter. Websites, Advocaten, hypotheken, Een boekhouder? Alles onder 1 dak.  We brengen u graag in contact met uw mede huurders. Drink eens een kop koffie, om nader kennis te maken met uw buurman.  Beter een goede buur, dan ………

  Meermalen per jaar proberen we ook de huurders samen te brengen. Leuke BBQ, nieuwjaarsborrel, Alles om te netwerken.