Kleine kantoorruimte Breda

Uw bedrijf in Breda groeit. Er komen steeds meer klanten en misschien heeft u zelfs al wel een paar medewerkers aan moeten nemen. Met een kantoor aan huis bespaart u zichzelf weliswaar kosten en reistijd, maar het scheiden van werk en privé wordt wel steeds lastiger. Bovendien wilt u misschien niet dat uw klanten weten waar u woont. Hoog tijd dus voor het huren van een kleine kantoorruimte in Breda!

Kantoorruimte huren in Breda

Wilt u een kleine kantoorruimte in hartje Breda huren, op een A-locatie die vlakbij het station ligt, waar u uw auto gratis kunt parkeren en eventueel kunt opladen en waar u een mooi kantoor kunt huren voor een aantrekkelijke prijs? Dan is Business Centre voor u de juiste keuze. Wij bieden al oplossingen vanaf €129 per maand.

Diverse kantoorruimtes

U kunt bijvoorbeeld bij ons kantoorruimte huren in de vorm van een flexplek. Dan heeft u de beschikking over een flexibele werkplek waar u gebruikt maakt van supersnel internet én waar u twee dagen of vier dagdelen per maand een spreekkamer kunt reserveren. Bij uw huurcontract zijn een 076-telefoonnummer, een faxnummer en postdoorzendservice inbegrepen. Ook kunt u ons adres gebruiken als vestigingsadres.

Gedeelde of eigen kantoorruimte Breda

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen werkplek te huren, met een eigen kast en bureau, in een ruimte waarin ook andere ondernemers werken. Dat is niet alleen voordelig, u kunt op deze manier ook netwerken met de andere ondernemers die een gedeelde werkplek huren bij Business Centre Breda. Wilt u uw eigen kantoorruimte, bijvoorbeeld omdat u medewerkers heeft? Ook dat is uiteraard mogelijk. U heeft dan uw eigen, afsluitbare kantoorruimte en u kunt gebruik maken van de spreekkamers en alle andere faciliteiten die Office Centre Breda te bieden heeft. U deelt de kamer met 2 tot maximaal 3 andere huurders.

Meer weten?

Wilt u ook een kleine kantoorruimte huren in Breda? Neem dan contact op met Business Centre. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden om voor uw bedrijf een kantoorruimte te huren.

Meer weten over de mogelijkheden

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.