Kleine kantoorruimte Breda

Uw bedrijf in Breda groeit. Er komen steeds meer klanten en misschien heeft u zelfs al wel een paar medewerkers aan moeten nemen. Met een kantoor aan huis bespaart u zichzelf weliswaar kosten en reistijd, maar het scheiden van werk en privé wordt wel steeds lastiger. Bovendien wilt u misschien niet dat uw klanten weten waar u woont. Hoog tijd dus voor het huren van een kleine kantoorruimte in Breda!

Kantoorruimte huren in Breda

Wilt u een kleine kantoorruimte in Breda huren, op een A-locatie die vlakbij het station ligt, waar u uw auto gratis kunt parkeren en eventueel kunt opladen en waar u een mooi kantoor kunt huren voor een aantrekkelijke prijs? Dan is Business Centre voor u de juiste keuze. Wij bieden al kantoren in Breda vanaf €129 per maand.

Diverse kantoorruimtes in Breda te huur

U kunt bijvoorbeeld bij ons kantoorruimte huren in Breda in de vorm van een flexplek. Dan heeft u de beschikking over een flexibele werkplek waar u gebruikt maakt van supersnel internet én waar u twee dagen of vier dagdelen per maand een spreekkamer kunt huren. Bij uw huurcontract zijn een 076-telefoonnummer, een faxnummer en postdoorzendservice inbegrepen. Ook kunt u ons adres gebruiken als vestigingsadres.

Gedeelde of eigen kantoorruimte Breda

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen werkplek in Breda te huren, met een eigen kast en bureau, in een ruimte waarin ook andere ondernemers werken. Dat is niet alleen voordelig, u kunt op deze manier ook netwerken met de andere ondernemers die een gedeeld kantoor huren bij Business Centre Breda.

Wilt u uw eigen kantoorruimte huren in Breda, bijvoorbeeld omdat u medewerkers heeft? Ook dat is uiteraard mogelijk. U heeft dan uw eigen, afsluitbare kantoorruimte en u kunt gebruik maken van de spreekkamers, vergaderruimtes en alle andere faciliteiten die Business Centre Breda te bieden heeft. U deelt de kantoorruimte met 2 tot maximaal 3 andere huurders.

Meer weten over onze kantoorruimtes in Breda?

Wilt u ook een kleine kantoorruimte huren in Breda? Neem dan contact op met Business Centre. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden om voor uw bedrijf een kantoorruimte in Breda te huren.

Nu beschikbaar

VRIJE KANTOORRUIMTE

 • Kantoor Breda 1.09 beschikbaar: 20 m2
  Full service

  Kantoor Breda 1.09 beschikbaar: 20 m2

  Een mooie kantoorruimte met heel veel daglicht, gelegen aan de voorzijde van het pand, op de 1e verdieping. Geen investeringen voor u, een ALL IN prijs.

 • Kantoor Breda 2.11 beschikbaar: 30 m2
  Full service

  Kantoor Breda 2.11 beschikbaar: 30 m2

  Een mooie kantoorruimte met heel veel daglicht, gelegen aan de voorzijde van het pand, op de 2e verdieping. Geen investeringen voor u, een ALL IN prijs.

 • Kantoor Breda 2.16 beschikbaar: 60 m2
  Full service

  Kantoor Breda 2.16 beschikbaar: 60 m2

  Een mooie kantoorruimte met heel veel daglicht, gelegen aan de voorzijde van het pand, op de 2e verdieping. Geen investeringen voor u, een ALL IN prijs.

Meer weten over de mogelijkheden

Maak vrijblijvend een afspraak of kom eens langs