Thuiswerken beu? Huur een kleine kantoorruimte!

De coronacrisis zorgt ervoor dat veel mensen nu vanuit huis werken. Zeker als u voorheen gewend was om te werken vanuit bijvoorbeeld een café, koffietentje of onderweg in restaurants kan dat even wennen zijn. Gelukkig bestaat er een oplossing: het huren van een eigen kantoorruimte. Dat kan voordeliger en flexibeler dan u misschien denkt.

Nadelen thuiswerken

Al sinds het begin van de coronacrisis staan kranten en blogs vol met tips voor succesvol thuiswerken. Want los van de reistijd die tot nul wordt gereduceerd, zijn er ook veel nadelen. Bijvoorbeeld het feit dat kinderen, huisdieren en klussende buren het werk tot een uitdaging kunnen maken. Ook kunnen werk en privé in elkaar gaan overlopen, omdat er geen fysieke scheidslijn meer is. Voor ondernemers zal dat laatste misschien niet zo’n probleem zijn, maar het eerste obstakel – niet ongestoord kunnen werken – kan wel degelijk gaan opspelen.

Klein kantoor huren

Hoewel de horeca inmiddels open zijn, is binnen zitten in de meeste zaken voorlopig alleen op reservering mogelijk. Weer in de koffiebar gaan werken is dus voor de meeste ondernemers nog lastig. Gelukkig is er een andere oplossing: het huren van een klein kantoor. Veel ondernemers zijn daarvoor in eerste instantie wat huiverig. Ze zijn bang dat het veel geld kost en dat ze voor lange tijd vastzitten aan een huurcontract. 

Huur een kantoor in Breda of Etten-Leur

Business Centre biedt in Breda en Etten-Leur kleine kantoren aan die perfect bereikbaar zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer. U kunt deze als ondernemer huren voor een vast, laag bedrag per maand. De huurcontracten zijn flexibel. Zo kunt u ervoor kiezen om voor enkele dagdelen per week of voor de hele week een kantoor te huren. U profiteert dan meteen van allerlei andere voordelen: u kunt het kantooradres als vestigingsadres opgeven bij de KvK, u kunt de telefoon laten beantwoorden, vergaderruimtes reserveren én pakketjes laten arriveren op het kantooradres. Zo houdt u werk en privé optimaal gescheiden.

Shared Office: eigen werkplek, gedeeld kantoor

U hoeft bij Business Centre overigens niet meteen een heel eigen kantoorruimte te huren. Ons Shared Office-concept in Breda en Etten-Leur is perfect voor ondernemers die tegen minimale kosten willen profteren van maximale vrijheid en flexibiliteit. U huurt een eigen bureau mét kast en telefoontoestel in een ruimte die u met maximaal twee anderen deelt. De kantoorruimte is uiteraard groot genoeg om gemakkelijk anderhalve meter afstand te kunnen houden.

Bovendien biedt dit concept netwerkmogelijkheden: u deelt de ruimte met ondernemers uit een andere branche dan de uwe en ook in de rest van het gebouw komt u ondernemers tegen. U kunt op elk gewenst moment gebruikmaken van uw werkplek: reserveren is niet nodig.

Veilig kantoor huren Etten-Leur en Breda

Net als veel andere mensen vraagt u zich wellicht af of werken in een gedeeld kantoorgebouw op dit moment eigenlijk wel veilig is. Bij Business Centre is het antwoord daarop: ja. Onze schoonmaak was al goed op orde, maar is sinds de start van de corona-uitbraak nog verder geïntensiveerd. De werkplekken staan op veilige afstand van elkaar en ook in de vergaderruimtes is het mogelijk om u aan de voorgeschreven anderhalve meter afstand te houden.

Huur nu uw kantoor in Etten-Leur of Breda!

Bent u het thuiswerken beu en wilde u eigenlijk tóch al wel de stap zetten naar een eigen kantoorruimte? Ontdek de voordelen van Business Centre en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een bezoek aan ons kantoor.