MDO Techniek Nederland

MDO Group is een van oorsprong Belgisch bedrijf met een grote groeiambitie. Toen directeur Peter Speecke drie jaar geleden een Nederlandse vestiging wilde oprichten, kwam hij al snel in contact met Business Centre in Breda. 

“Nadat we hadden besloten dat we de Nederlandse markt wilden betreden, kozen we voor Breda als vestigingsadres in Nederland. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar het huren van kantoorruimte en zo kwam ik uit bij Business Centre. Eigenaar Daniël Kandel heeft ons vanaf het begin heel goed geholpen. Hij heeft ons bijvoorbeeld in contact gebracht met een notaris en een boekhouder, zodat we de opstart goed konden regelen. Zijn netwerk had voor ons echt meerwaarde.”

Kantoor 

MDO Techniek Nederland huurt bij Business Centre Breda een kantoor en opslagruimte. “Onze medewerkers – voornamelijk monteurs – zijn veel op de baan, maar soms moeten ze materialen komen ophalen bij Business Centre. Ook houden we in Breda soms sollicitatiegesprekken. Dat doen we op ons eigen kantoor, maar we hebben ook al eens een vergaderruimte gebruikt. Het ziet er netjes uit: alles wat je nodig hebt, is er.”

Post en telefoon

Alle post die MDO Techniek Nederland ontvangt, wordt door de receptie van Business Centre ingescand en gemaild. “We zijn regelmatig in Breda en nemen dan de papieren post mee, maar het is fijn om het alvast digitaal te ontvangen. En ook de telefoonbeantwoording en de doorschakeling is heel netjes. Wij zijn dus erg tevreden over Business Centre. Zeker ook omdat de prijs-kwaliteitverhouding prima is.”

Meer verhalen van ondernemers

Relevante verhalen