Maas groep

Maas groep is een reintegratiebedrijf wat landelijk verspreid is. Maas groep Breda ontvangt kandidaten van Bergen op Zoom tot Tilburg. Sinds een jaar of 2 zitten we met Maas groep Breda in het BCB gevestigd. Eerst op een kleiner kantoor boven en na uitbreiding naar de begane grond, mooi luxe hoekkantoor. Eigenaar Daniel begreep onze situatie bij de uitbreiding en dacht mee, ook voor wat betreft de klantenbenadering. Een eigen groot werkkantoor met ontvangst mogelijkheden en een kleinere spreekkamer omdat we tenslotte met meerderen werken.

Dit komt de privacy van onze kandidaten uiteraard ten goede. Dat is een van de aspecten die het werken aangenaam maken op het BCB, het meedenken en meedoen van het de directie. Ook wanneer er tussentijds vragen van logistieke aard zijn of over de aansluitingen, hulp wordt direct geleverd. Je zit als eigen bedrijf niet op een eiland maar in een kantoorpand waar je samenwerkt. De entree is al gastvrij, goed toegankelijk voor de gasten en hartelijke ontvangst voor iedereen. Onze kandidaten hebben hierdoor al een goede start bij de ontvangst.Praktisch gezien kan je gebruik maken van de kantine, je eigen postbus en ruime parkeergelegenheid.

Ook worden er gezamenlijke aktiviteiten georganiseerd als BBQ, Kerstontbijt en met Sinterklaas een lekkernij op het bureau ! Hierdoor worden alle huurders een beetje collega’s, waar je ook weer je netwerk mee uitbreidt. Dus nogmaals, je voelt je thuis als je binnenkomt in een pand met meerdere kantoren onder een dak.

Wij zijn er blij mee en gaan er voorlopig niet weg!

Meer verhalen van ondernemers

Relevante verhalen