Picos BV

Picos BV is een re-integratiebedrijf dat vanuit een hoofdkantoor in Den Bosch mensen in midden- en zuid-Nederland begeleidt naar passend werk. Piet Raaijmakers is re-integratiecoach bij Picos en is minstens tweemaal per week te vinden in de spreekkamers van Business Centre in zowel Breda als Etten-Leur. 

“In de spreekkamers van Business Centre houd ik een-op-eengesprekken met mijn cliënten in West-Brabant. Afhankelijk van wat voor de cliënt het best bereikbaar is, vinden deze gesprekken plaats in Breda of in Etten-Leur. Ik zit gemiddeld twee dagdelen per week bij Business Centre en op beide locaties bevalt me dat prima. Ik word altijd heel vriendelijk ontvangen en de kamers zijn netjes ingericht.”

Koffie

Hoewel de vriendelijkheid op beide locaties even groot is, ervaart Piet ook enkele verschillen tussen de Bredase en de Etten-Leurse vestiging van Business Centre. “In Etten-Leur is de koffie beter, maar daar staat wel tegenover dat ik de parkeergelegenheid in Breda ruimer vind. In Etten-Leur moet ik soms zoeken naar een plekje. De bereikbaarheid van beide locaties is echter top. Zeker Breda is niet alleen met de auto, maar ook met de trein prima te bereiken.”

Service van de receptie

De sfeer bij Business Centre typeert Piet als informeel. “Zeker in Etten-Leur, waar het wat kleiner is, leer je de receptionistes al snel kennen. Ze zijn ook alert en proactief. Dat bleek wel toen ik een keer een platte band had op het parkeerterrein in Etten-Leur. Omdat het al tegen vijf uur liep, hadden ze zelf de bandencentrale al gebeld en attendeerden ze me na mijn afspraak op de lekke band. Dat soort zaken illustreert de persoonlijke aandacht die ze bij Business Centre voor hun huurders hebben.”

Meer verhalen van ondernemers

Relevante verhalen