SecJuur

Toen Rob Donders en zijn collega zochten naar nieuwe kantoorruimte, hadden ze in eerste instantie één van de gewone kantoren bij Business Centre in Etten-Leur op het oog. “Maar toen zagen we de penthouses. Die vonden we fantastisch, dus toen we hoorden dat er één vrij zou komen, hebben we daarop gewacht.”

Goed gevoel

SecJuur helpt organisaties te voldoen aan de privacywetgeving rondom de AVG/GDPR. “Daarvoor zijn we veel bij onze klanten, maar we werken ongeveer de helft van de tijd vanuit het kantoor. Voorheen waren we gevestigd op een andere locatie, maar omdat dat pand te groot voor ons was, zijn we gaan zoeken naar een kantoor dat paste bij onze wensen. We hebben ook in Roosendaal gekeken, maar bij Businsess Centre hadden we meteen een goed gevoel. Niet alleen bij het prachtige penthouse, maar ook bij degenen die het runnen, Daniël en Natasja Kandel.”

Faciliteiten én sfeer

Rob en zijn collega zijn inmiddels ruim een jaar gevestigd aan de Bredaseweg. “En we zijn nog altijd erg tevreden. Het kantoor is mooi en heeft een prachtig uitzicht, de post wordt zorgvuldig bewaard, de telefoon wordt netjes aangenomen en er is altijd een vriendelijk gezicht bij de receptie. Business Centre is groot genoeg om allerlei faciliteiten te bieden, maar kleinschalig genoeg voor een gemoedelijke sfeer.” 

All-inprijs

“Wat ik bovendien heel fijn vind, is het feit dat je een all-inprijs betaalt en dat daarmee ook daadwerkelijk alles afgedekt is. Je krijgt nooit naderhand te horen dat je toch extra stookkosten moet betalen, of iets dergelijks. Afspraak is afspraak. Dat is echt heel prettig. Alles bij elkaar hebben we het prima naar ons zin bij Business Centre. Wij blijven voorlopig in onze penthouse gevestigd!”

Meer verhalen van ondernemers

Relevante verhalen