Zakelijk en privé scheiden met een vestigingsadres

Werken vanuit huis heeft voordelen. U heeft alles bij de hand, een reistijd van 0 minuten en u kunt ’s avonds nog snel even iets afmaken. Dat is echter ook meteen een valkuil. Want niet alleen qua tijd maakt een kantoor aan huis het scheiden van werk en privé lastig, u wordt toch wel vaak gestoord tijdens uw werk door de wasmachine, de pakketbezorger of de kinderen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat uw klanten precies weten waar u woont. Herkenbaar? Dan is een vestigingsadres bij Business Centre in Breda of Etten-Leur echt iets voor u!

Ongestoord werken

Een kantoor bij Business Centre in Breda of Etten-Leur is heel flexibel. U kunt ervoor kiezen om enkele uren per maand een flexplek te huren, maar u kunt ook uw eigen kantoorruimte huren waartoe u altijd toegang heeft. Dat zorgt ervoor dat u ongestoord kunt werken, zonder dat de kat, de kinderen of huishoudelijke beslommeringen uw aandacht vergen. Bovendien beschikken de bedrijfsverzamelgebouwen van Business Centre over vergaderruimtes en spreekkamers, waar u relaties op een professionele manier kunt ontvangen. 

Pakketten ontvangen

Daarnaast is een vestigingsadres van Business Centre de ideale plaats om uw pakketjes te laten bezorgen. Uw buren hoeven uw pakketjes niet meer aan te nemen, want er is bij Business Centre altijd iemand aanwezig bij de receptie. U pikt uw pakjes simpelweg op wanneer u op uw kantoor bent. Bijkomend voordeel: uw klanten en relaties kennen uw privéadres niet en kunnen uw woonhuis dus ook niet opzoeken op Google Maps. Dat helpt u om werk en privé gescheiden te houden. 

KvK-inschrijving

Bent u starter? U kunt er bij het regelen van uw vestigingsadres voor kiezen om ook meteen uw KvK-inschrijving in orde te maken. Daarmee bent u beter vindbaar voor uw klanten. En wilt u gebruik maken van de andere diensten die Business Centre biedt, zoals een telefoonnummer of secretariaatsdiensten? Ook dat is mogelijk. 

Neem contact op

Wilt u ook een vestigingsadres op een goed bereikbare locatie in Breda of Etten-Leur? Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We helpen u graag verder met een advies op maat van uw bedrijf