Spreekkamer huren

Soms heeft u de behoefte aan een spreekkamer die in uw eigen pand niet te vinden is. Bijvoorbeeld omdat u meer gasten verwacht dan uw eigen pand kan huisvesten. Of omdat u vanuit huis werkt als zelfstandig ondernemer en u liever niet met uw klant of relatie wilt afspreken in een restaurant of koffiezaak. In zulke gevallen is het huren van een spreekkamer een uitkomst. Bij Business Centre in Etten-Leur en Breda huurt u spreekkamers van twee tot 25 personen.

Spreekkamer in Breda huren

In Breda is Business Centre gevestigd in het hartje van de stad. Dat betekent dat de deelnemers aan uw bespreking in de spreekkamer heel eenvoudig met het openbaar vervoer naar de meeting kunnen komen, want het is slechts tien minuten lopen naar het station. Ook met de auto zijn we goed bereikbaar: de A16 ligt op vijf minuten rijden. Er is volop eigen, gratis parkeergelegenheid en er zijn ook oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Spreekkamer in Etten-Leur huren

Ook in Etten-Leur zijn de te huren spreekkamers van Business Centre gemakkelijk bereikbaar. Op een steenworp afstand van de snelweg vindt u ons moderne gebouw, waar u uiteraard gratis kunt parkeren. Ook hier kunt u uw elektrische auto opladen. Met de bushalte voor de deur is het station van Etten-Leur binnen handbereik.

Faciliteiten spreekkamers

De spreekkamers van Business Centre zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft u bij het huren van een spreekkamer de beschikking over supersnel draadloos internet en kunt u, tegen betaling, gebruikmaken van een beamer en van onze koffie- en theeservice. Ons pand is rolstoeltoegankelijk, dus iedereen kan uw vergadering bijwonen.

Huur uw spreekkamer

Heeft u een spreekkamer nodig? Bekijk dan eens het aanbod aan representatieve spreekrumtes bij Business Centre in Etten-Leur en Breda. U huurt al een spreekruimte vanaf € 11 per uur en u bent dan verzekerd van een spreekkamer in een nette omgeving, met veel faciliteiten. Neem gerust contact met ons op of reserveer meteen uw spreekkamer!

Nu beschikbaar

Vrije Spreekkamers

Picos BV
Maak kennis met onze ondernemers
Toen mijn band plat stond, had de receptie de bandencentrale zelf al gebeld Picos BV Piet Raaijmakers