Care4Maintenance

Geconcentreerd werken vanuit huis is soms lastig. Zeker als er kinderen rondlopen. Bovendien is het wel zo fijn om werk en privé écht gescheiden te houden. Reden voor Bjorn Neven, die met Care 4 Maintenance bedrijven en overheden adviseert over het onderhoud van onder meer fabrieken en bruggen, om te kiezen voor een flexibel kantoor bij Business Centre in Breda. 

“Mijn bedrijf bestaat al sinds 2011, maar in 2013 heb ik de stap gezet om een kantoorruimte te huren bij Business Centre. Ik heb deze keuze met name gemaakt omdat ik rustig wilde kunnen werken, wat met drie opgroeiende kinderen in huis niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom heb ik gekozen voor de productiviteit van een externe locatie en de flexibele mogelijkheden die Business Centre mij biedt. Dat is een goede zet gebleken, want ik kan werk en privé nu beter scheiden. Op kantoor kan ik me concentreren op mijn werk, thuis ben ik ook écht vrij en kan ik alle aandacht aan mijn gezin besteden.”

Diensten Business Centre

“Het fijne aan Business Centre is het feit dat ze allerlei diensten bieden die niet verwerkt zijn in de huurprijs, maar die je indien gewenst wel kunt afnemen. Wel zo transparant. Zo maak ik zelf bijvoorbeeld geen gebruik van de telefoondienst. Maar de wetenschap dat het wel mogelijk is als ik het nodig heb, is fijn. Soms maak ik wel gebruik van de secretariaatsdiensten voor kopieer-, print- of uitzoekwerk en daarover ben ik erg tevreden.”

Pakketten bezorgen en klanten ontvangen

“Een ander groot voordeel aan het huren van kantoorruimte bij Business Centre is dat ik er pakketten kan laten bezorgen. Er is altijd iemand bij de receptie om een pakket aan te nemen, dus ik hoef zelf niet aanwezig te zijn. En het feit dat ik gasten kan ontvangen in een pand waarin ik de weg ken, met apparatuur die ik moeiteloos kan bedienen, is fijn. Niets zo vervelend als in een onbekend gebouw proberen de beamer aan de praat te krijgen. Mijn kantoor in Business Centre voelt echt als mijn eigen plek, waar ik relaties kan uitnodigen en waar de sfeer gemoedelijk en open is.”

Meer verhalen van ondernemers

Relevante verhalen