Vestigingsadres Nederland en postbusservice

Een Nederlands vestigingsadres kan handig zijn wanneer u zich bijvoorbeeld inschrijft in de Kamer van Koophandel en u niet uw privé-adres daarvoor wilt gebruiken. Bij Business Centre bieden we u verschillende mogelijkheden om van ons adres uw vestigingsadres te maken. Ook uw post komt dan bij ons aan via de postbusservice.

Postbusservice

Het kan om meerdere redenen prettig zijn om uw privé-adres niet als vestigingsadres te hoeven gebruiken. Wat te denken van klanten die uw adres opzoeken in Google Maps en hun pakketje zelf even komen ophalen op een moment dat het u nét niet schikt? Maar ook voor het ontvangen van post kan het handig zijn om gebruik te maken van een postbus, in plaats van uw eigen adres. Met een vestigingsadres van Business Centre maakt u gebruik van onze postbusservice en kunt u 24 uur per dag bij uw post in uw eigen postvak. Des gewenst, sturen wij de post (digitaal) door.

Vestigingsadres

Wanneer u bij de KvK uw Business Centre-adres wilt gebruiken als vestigingsadres, is het wel noodzakelijk dat u altijd gebruik kan maken van uw kantoorruimte bij ons. Daarvoor bieden wij u verschillende opties om flexibel gedeelde of eigen kantoorruimte te huren in onze panden in Breda en Etten-Leur. Daarmee voldoet u aan de wettelijke normen die de Kamer van Koophandel stelt.

Kantoorruimte huren

U huurt bij Business Centre al voor een laag maandbedrag een kantoorruimte – en heeft dan dus een vestigingsadres dat niet uw woonadres is. Zo kunt u bijvoorbeeld een werkplek huren in een kantoor waarin ook andere ondernemers actief zijn. U kunt dan ook gebruikmaken van de faciliteiten van Business Centre, zoals een 076-telefoonnummer, gebruik van een spreekkamer en een faxnummer.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een vestigingsadres in Nederland te creëren via Business Centre, of heeft u vragen over onze postbusservice? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak in Breda of Etten-Leur om onze kantoren en faciliteiten aan u te laten zien.

Meer weten over de mogelijkheden

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.