Vestigingsadres in Nederland

Wilt u met uw KMO of grootbedrijf graag een Nederlands vestigingsadres voor uw bedrijf in België? Dan is bedrijvencentrum Business Centre in Etten-Leur en Breda voor u de juiste keuze. Wij hebben burelen met vaste inrichting te huur in beide steden en daardoor kunt u bij de Nederlandse Kamer van Koophandel een Nederlands vestigingsadres opgeven.

Rechtsgeldig vestigingsadres

De Nederlandse Kamer van Koophandel heeft strenge regels voor het vestigen van een Nederlands vestigingsadres, zoals de regel dat u er altijd toegang moet hebben tot uw burelen. Bij Business Centre is dat het geval: u heeft 24/7 toegang tot uw kantoor en u kunt er ook altijd gasten ontvangen. Daardoor voldoet u dus aan de regels voor een vestigingsadres.

Bezoek ontvangen vestigingsadres

Op uw vestigingsadres bij het bedrijvencentrum Business Centre in Breda of Etten-Leur kunt u ook uw bezoek op een representatieve wijze ontvangen. We beschikken over mooi ingerichte spreekkamers en u kunt hier, net als in uw eigen kantoor, gebruikmaken van snel draadloos internet. Onze locaties zijn bovendien optimaal bereikbaar. Het bedrijvencentrum in Etten-Leur is gelegen vlakbij de snelweg A58 en de vestiging in Breda ligt op een boogscheut van station Breda. Uw bezoekers kunnen gratis parkeren en hun elektrische auto desgewenst opladen.

Burelen op vestigingsadres

U heeft op uw vestigingsadres in Breda of Etten-Leur de beschikking over een werkplek met een vaste inrichting en een Nederlands telefoonnummer en faxnummer. Ook uw post kunnen we voor u doorzenden wanneer u er niet bent. Daarnaast hebben we een representatieve receptie, die eventueel ook secretariaatswerk voor u kan doen. En u kan bij Business Centre natuurlijk ook netwerken met de andere ondernemers die hier burelen huren!

Uw vestigingsadres in Nederland

Zoekt uw KMO of grootbedrijf een goede plaats voor uw vestigingsadres in Nederland? Neem dan eens contact op met Business Centre in Breda en Etten-Leur. We vertellen u graag alles over de uitgebreide mogelijkheden die een burelen in ons bedrijvencentrum u bieden!

Meer weten over de mogelijkheden

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.