Ik ben Hennie de Leeuw, werkzaam als zelfstandig scheidingsadviseur / makelaar voor Scheidingscentrum Nederland ( www.scheidingscentrum-nederland.nl ) in de provincie Noord Brabant.

Als service adviseer ik niet alleen op mijn kantoor in Breda ( Business Centre, Smederijstraat 2 Breda) doch ook bij cliënten thuis. Dit kan zowel overdag als ’s avonds en met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Na een lange en boeiende carrière in de bankwereld als Gecertificeerd Financieel Planner ( FFP) c.q. Master in Financial Planning (MFP) ben ik sinds ultimo 2006 in de scheidingswereld.
Met die bagage en mijn latere opleidingen als scheidingsmakelaar en mediator ( NMI) kan ik cliënten vanuit een breed perspectief van dienst zijn op het technische vlak. Niet alleen particulieren doch ook cliënten met een onderneming.

Op het menselijke vlak heb ik al jaren mijn sporen verdiend, niet alleen door het begeleiden van mensen in rijkdom en armoede, lief en leed, overleg en strijd doch ook door een eigen scheiding waar een kind bij was betrokken.

Ik kan wat dat betreft prima aanvoelen wat cliënten zoal mee maken.
Naast mijn eigen kwaliteiten heb ik nog een hele organisatie achter mij staan die ik daar waar nodig kan “inzetten”.
Ik begin altijd met een vrijblijvend, gratis 1e adviesgesprek dus cliënten hoeven niet te schromen om kontakt op te nemen.
Binnen Scheidingscentrum Nederland doen we voornamelijk scheidingen op gemeenschappelijk verzoek (één adviseur voor beide partijen). Het is echter ook mogelijk om een scheiding te regelen met meerdere adviseurs. De andere adviseur kan dan iemand uit mijn organisatie zijn, doch ook een willekeurige derde. Meer informatie hierover is te vinden op de site van dit onderdeel, dat voluit heet : Divorce Apart Together ofwel DAT ( www.dat-scheiding.nl ).

Hennie S.W.M. de Leeuw
06-22 44 94 23
h.deleeuw@sc-nederland.nl

Informatie opvragen

Wilt u meer weten over Wij verwelkomen Scheidingscentrum Nederland? We staan u tijdens kantooruren direct telefonisch te woord.

Kies een vestiging:

Contactformulier